Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii de frontieră din Brodina au tras mai multe focuri de armă pentru prinderea unui contrabansit de ţigări care încerca să introducă în ţară câteva mii de pachete de ţigări. Sâmbătă dimineaţă, un echipaj al poliţiei de frontieră a observat o persoană care transporta de la frontiera de stat către interiorul ţării mai multe colete voluminoase. Poliţiştii au acţionat imediat pentru reținerea persoanei în cauză, somându-l verbal pe bărbatul care căra coletele, moment în care acesta a abandonat marfa de contrabandă şi a încercat să fugă. Polițiștii de frontieră au folosit armamentul din dotare fiind trase mai multe focuri de avertisment în plan vertical, bărbatul fiind reţinut în cele din urmă.
„Au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin, concomitent fiind luate măsuri de supraveghere şi cercetare a zonei, ocazie cu care au fost descoperite 2 colete care conțineau țigări de proveniență ucraineană”, se arată în cadrul unui comuncat de presă.
Bărbatul, identificată ca fiind, Ioan C., în vârstă de 36 ani, a fost dus la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor, iar în urma inventarierii țigărilor a rezultat cantitatea de 3.000 pachete, marca Marble, de proveniență ucraineană, în valoare de 33.000 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.
Cetăţeanul român este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la contrabandă în formă agravantă. De asemenea, faţă de acesta s-a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, cercetarile fiind continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, la finalizare urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava