Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a folosit un numar record de jucatori în prima parte a campionatului Ligii a II-a. Conform unei statistici, nu mai puţin de 44 de jucători au evoluat pentru formaţia suceveană în sezonul de toamnă.

Un alt record este legat de numarul “stanierilor” care au îmbrăcat tricoul grupării de pe Areni în primele 21 de runde, 13 la număr: Diallo (Senegal), Masella (Italia), Pappoe (Ghana), Secrier şi Belevschi (Rep. Moldova), Renquin, Chalabi şi Belkacem (Algeria), Acolatse (Togo), Boumina (Belgia), Kimbaloula (Congo), Movsisyan (Armenia) şi Eridson (Guineea-Bissau).

Foresta Suceava deţine recordul şi pentru cel mai tânăr jucător folosit în actuala ediţie de campionat, portarul sucevean Alexandru Dohotariu debutând în Liga a II-a la doar 15 ani, o lună şi 23 de zile, în meciul pierdut la Ripensia Timişoara.

Astfel, pe lângă faptul că este echipa care a primit cele mai multe goluri intr-un meci (16), Foresta Suceava are şi cea mai slabă defensivă din campionat, cu 63 de goluri încasate în primele 21 de etape, adică o medie de 3 goluri pe meci.

Foresta Suceava a marcat 23 de goluri până acum, dar doar 21 dintre ele conteaza în clasament, în condiţiile în care meciul de la Afumaţi, încheiat pe teren la egalitate (2-2), a fost omologat de Comisia de Disciplină cu scorul de 3-0.

Liderul marcatorilor echipei sucevene este Marius Matei, cu 8 goluri, urmat de Wilhem Renquin, cu 5 goluri, Andrei Cerlinca, cu 3 goluri, Robert Bosânceanu, cu două, Charles Acolatse, Khalid Chalabi, Catalin Coroamă, Alessandro Masella, Vlad Stănescu şi Allan Kimbaloula, fiecare cu câte un gol.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava