Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava s-a impus cu 4-2 (2-1) în meciul amical disputat la finele săptămânii trecute pe terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, susținut în compania formației Știința Miroslava. Sucevenii au deschis scorul prin atacantul Marin, cu o reluare din apropiere, însă ieșenii au egalat rapid prin Unghianu, cu un șut din alergare. Scorul pauzei a fost stabilit de nou venitul Filip, cu capul, și era abia minutul 12.

Repriza secundă a început cu bara lui Rigoni, după care „galben-verzii” au reușit să se desprindă pe tabela de marcaj grație golului marcat de nou intratul Martin, care a speculat o greșeală majoră apărută în centrul apărării adverse. Formația pregătită de fostul antrenor al Forestei, Cristi Popovici, a redus din handicap prin același Unghianu, dintr-un șut deviat. Scorul final a fost stabilit de către Martin, cu o execuție plasată, din interiorul careului.

Foresta a început jocul în formula: Mociu – Sumanariu, Celeadnic, Mateciuc, Drugă – Rigoni, Stănescu, Ungurianu – Cerlincă, Marin, Filip. Au mai intrat: Bîlbă – Martin, Burghele, Diallo, Neacșu, Căinari, Corduneanu și Mandiuc.

Până la startul sezonului oficial sucevenii mai au în program două meciuri amicale, ambele în deplasare, pe 25 februarie, cu Ceahlăul Piatra Neamț, și pe 29 februarie, cu Știința Miroslava.

Forestierii vor începe returul Ligii a III-a pe data de 7 martie, în deplasare, cu Sporting Liești. În clasamentul la zi al Seriei I, gruparea suceveană ocupă poziția secundă, la patru lungimi în spatele liderului Aerostar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava