Concert pascal
MOPAN Suceava

Peste 7.000 de spectatori sunt așteptati în tribunele stadionului “Areni” la meciul dintre Foresta Suceava și Steaua București, programat joi, pe 27 octombrie, de la ora 21:30, în șaisprezecimile Cupei României.
Foresta Suceava va inchiria instalația de nocturnă de la firma italiana Suno e Immagine, aceeași care a asigurat iluminatul și la meciul dintre FCM Baia Mare și Steaua, de anul trecut. Stâlpii nocturnei urmează să ajungă în Suceava marți sau miercuri și vor fi fixați pe pista de atletism. Instalația de iluminat va avea o capacitate de cel putin 1.100 de lucși.

Biletele vor fi puse în vânzare cel târziu duminică, pe 23 octombrie și urmează sa coste între 30 și 50 de lei.
„Din păcate, avem două tribune închise, care nu au avizul ISU. Dacă Steaua va veni cu o galerie organizată atunci va trebui să avem ăi o zonă-tampon pentru motive de siguranță. Sperăm să avem undeva la 7.000-8.000 de suporteri. Ne-am gândit la un preț, care nu este încă oficial, de 50 de lei la Tribuna I, 40 de lei la Tribuna a II-a și 30 de lei la peluze. Până la jocul cu Steaua dorim să punem gradene pe tot stadionul, mă refer la Tribuna a II-a și la cele două peluze pentru că lumea care vine la meci să aibă condiții decente de vizionare. Sunt multe gradene de pus, dar trebuie sa facem tot posibilul pentru a le pune”, a anuntat președintele executiv al Forestei, Dorin Goian.
Serviciile de securitate la meciul dintre Foresta si Steaua vor fi asigurate de peste 100 de stewarzi și reprezentanți ai Poliției, Jandarmeriei și Politiei Locale. Accesul spectatorilor se va face prin patru porți. Pe poarta principala vor intra doar cei care au biletele la Tribuna I, iar poarta dinspre Pompieri va fi destinată pentru peluza dinspre Primărie și Tribuna a II-a. Poarta dinspre CSM Suceava va fi rezervata galeriei oaspeților, în timp ce fanii Forestei vor intra pe poarta de lângă vestiare.

Foresta Suceava – Steaua București se va juca pe stadionul ”Areni”!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava