Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Foresta Suceava va juca din nou în faţa propriilor suporteri după ce etapa a XXIII-a a fost amânată, adversară fiindu-i ocupanta locului III în clasament, Chindia Târgovişte. Partida va conta pentru runda cu numărul XXIV şi va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul “Areni”.
“Unii nu se aşteptau să câştigăm nici în prima etapă, cu Brăila. Acum, ne pregătim de o nouă surpriză. Ne vom juca şansa, chiar dacă va fi infinit mai greu. Chindia Târgovişte vine de pe altă poziţie. E o echipa omogenă, bine organizată, cu jucători de calitate pe care îi cunosc foarte bine, ţinând cont că am lucrat în trecut cu patru dintre ei. Eu mă gândesc însă doar la victorie, aşa cum fac înaintea fiecărui meci, indiferent de numele adversarului. Vreau să-i motivez cât mai bine pe băieţi până la ora jocului pentru că avem nevoie de puncte”, a declarat antrenorul Forestei Suceava, Florentin Petre.
Florentin Petre speră ca publicul sucevean să vină în număr cât mai mare în tribunele stadionului Areni, mai ales că sâmbătă, se anunţă cu vreo 15 grade în plus faţă de cât arătau termometrele la ora jocului cu Brăila.
“Ne aşteptăm fanii cu drag în tribune. Sper să vină în număr cât mai mare, să le oferim un spectacol fotbalistic cât mai bun, iar la final să-i mulţumim cu o nouă victorie. Avem mare nevoie de suporteri”, a adaugat tehnicianul Forestei.
Faţă de meciul precedent, tehnicianul “galben-verzilor” va putea miza contra Chindiei Târgovişte inclusiv pe serviciile fundaşului bulgar Ivan Makriev. În ceea ce priveşte postul de portar de rezervă, acesta va fi acoperit de Sebastian Bâlbă, care a apărat poarta Forestei în primele etape ale sezonului.

Etapa a XXIV-a a Ligii a II-a programează meciurile:
Luceafărul Oradea – FC Argeş
Foresta Suceava – Chinadia Târgovişte
Ştiinţa Miroslava – Metaloglobus Bucureşti
Pandurii Tg.Jiu – CS Mioveni
ASU Poli Timişoara – Academica Clinceni
Dunărea Călăraşi – CS Afumaţi
Ripensia Timişoara – Dacia Brăila
UTA Arad – Hermanstadt Sibiu
Sportul Sangov – ASA Tg.Mureş 0-3 şi Olimpia Satu Mare – CS Baloteşti 0-3.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava