MOPAN Suceava

La „Vocea României” se spune că doar vocea contează, tocmai de aceea și sistemul diferit prin care antrenorii-vedete își aduc în echipe persoane pe care nu le pot vedea, ci doar auzi.

Conform unor foști concurenți, actualul sezon este diferit față de cele de dinainte, spun ei chiar din experiența persoanlă. Sebastian Muntean este unul dintre cei care au observat aceste schimbări și a adus acuzații grave pe contul lui de Facebook, lăsând să se înțeleagă, potrivit click.ro, că ceea ce auzim cu toții la televizor nu reprezintă vocile pure, fără ajutor din partea tehnologiei. “Până acum nu am urmărit acest sezon din Vocea României. Mă uit însă la filmulețele de pe net cu momentele participanților. Băi fraților, cum să întoarcă patru scaune unii cărora vocea le-a fost editată ca să sune cât de cât decent… și tot sună prost? Scăpat de voce, falsat, frazare zero.”

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/fost-concurent-la-vocea-romaniei-cum-de-intorc-patru-scaune-unii-cu-vocea-editata

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava