Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultima etapă a play-off-ului seriei I a Ligii a III-a de fotbal, Foresta Suceava a disputat un meci fără nicio miză pe terenul grupării CSM Bacău. Conducerea tehnică a formației sucevene a hotărât să folosească jucătorii care au evoluat mai puțin, să menajeze o parte dintre cei care au dus greul în acest campionat, dar și să introducă pe teren pe cei care au revenit după accidentări sau absențe și au nevoie de tonus.

Cum gruparea suceveană era deja de departe câștigătoarea fazei play-off, partida a fost una mai ”ușurică” și s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea băcăuanilor. Gazdele au marcat prin Săvoaia și Zaharia, din penalty, pentru suceveni punctând Muntean pe final de meci.

Necunoscuta la această ultimă rundă din play-off era adversara Forestei Suceava din cadrul primei faze a barajului de promovare în Liga a II-a, în seria a II-a diferența dintre CSM Râmnicu Sărat și Metalul Buzău fiind de doar un singur punct în clasament. ”Jongleriile” din seria a II-a au continuat și în ultima etapă, după ce în penultima CSM Râmnicu Sărat a câștigat clar acasă, 4-0, derbiul cu Metalul Buzău, ea pierdut în utlima rundă la Braniștea și s-a situat la final de play-off pe locul doi, pentru că Metalul Buzău a trecut de Aerostar Bacău cu 5-2.

Așadar, Foresta Suceava va întâlni în dublă manșă în barajul pentru promovarea în eșalonul secund echipa CSM Râmnicu Sărat. Partidele vor avea loc pe 24 și 27 mai, de la ora 18.00, prima pe terenul vasluienilor, a doua pe stadionul ”Areni”. În celălalt duel de baraj vor juca Metalul Buzău și Ceahlăul Piatra Neamț. La finele acestor două dispute, câștigătoarele vor lupta, tot în două manșe pe 3 și 7 iunie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava