Concert pascal
MOPAN Suceava

Meciurile etapei a XIV-a a Ligii a IV-a, care trebuiau să se dispute pe 20 noiembrie, au fost amânate. Acest lucru a fost posibil în urma unei decizii de ultimă oră a Asociației Județene de Fotbal.

„Ninsorile căzute pe întinsul județului a făcut ca unele terenuri să devină impracticabile și să nu poată fi curățate în timp util. Pentru ca jocurile să se poată desfășura în condiții decente și pentru a nu pune în pericol integritatea jucătorilor, am hotărât ca partidele rundei a XIV-a să se dispute o săptămână mai târziu, duminică, pe 27 noiembrie. Pe această cale îi rog pe oficialii echipelor gazdă să își ia măsurile necesare pentru a oferi condiții bune de joc la ora de disputare a partidelor. Intenția noastră este, desigur, dacă și timpul o va permite, să încheiem sezonul de toamnă pe 4 decembrie, după disputarea etapei a XV-a, ultima a turului”, a declarat Ciprian Anton, președintele AJF Suceava.

Formațiile Juniorul Suceava, Viitorul Liteni și Șomuzul Preutești conduc ierarhia la zi a Ligii a IV-a cu același număr de puncte, 30, cu specificația că echipa din Suceava a disputat 13 meciuri, față de cele 12 ale contracandidatelor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava