La mijlocul acestei săptămâni s-au disputat partidele din cadrul etapei a II-a a Ligii a IV-a, din cadrul campionatului organizat pe foc automat de FRF și respective AJF Suceava. În Seria A, Juniorul Suceava a dispus, pe stadionul Ițcani, de formația Progresul Frătăuții Vechi, cu scorul de 6-0, iar Viitorul Liteni a trecut cu 3-0 de Siretul Dolhasca. În clasament conduc Juniorul Suceava și Viitorul Liteni, ambele cu câte 6 puncte.

În Seria B, Moldova Drăgușeni a învins, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, pe Zimbrul Siret și a urcat pe prima poziție în ierarhie, cu maximum de puncte. În celălalt joc, LPS Suceava a câștigat cu 6-0 duelul din deplasare, cu Recolta Fântânele, acumulând 4 puncte în clasament.

Liga a IV-a suceveană s-a reluat la sfârșitul săptămânii trecute, după 450 de zile de pauză. Ediția de campionat 2020-2021 se va desfășura în regim de urgență, cele opt formații din județ care au confirmat participarea fiind împărțite în două grupe de câte patru. Partidele se vor disputa în sistem tur-retur, după care câștigătoarele celor două grupe se vor întâlni în meciul decisiv pentru titlu. Competiția se va derula în baza unui regulament pe care și l-a asumat toată lumea, cu respectarea ultimelor normative stabilite de către Ministerul Tineretului și Sportului și de Ministerul Sănătății.

Liga a IV-a suceveană a început așadar pe 17 aprilie și se va încheia pe 6 mai. Întrecerea se va derula pe repede înainte, în condițiile în care data limită la care AJF-urile trebuie să transmită numele echipelor campioane județene este de 8 mai. Conform modului de desfășurare stabilit de Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal, într-o primă fază, echipele campioane județene ar vor participa la un meci de baraj, pe teren neutru, pe data de 12 mai. Ulterior, se va mai susține un baraj între echipele calificate din turul anterior şi cele 21 de echipe care vor ocupa locurile retrogradabile (pozițiile 9-10 din fiecare serie plus cel mai slab loc 8 din cele zece serii) la finalul sezonului regular al competiţiei Ligii a III-a, sezonul 2020-2021. Datele de disputare ale celor două manşe sunt 16 şi 23 mai 2021.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava