Concert pascal
MOPAN Suceava

Fratele regretatei Mădălinei Manole, Marian (50 de ani), tânjește după afecțiunea nepoțelului său, Petru Jr. (9 ani), pe care nu l-a văzut de când sora lui a murit (14 iulie 2010). Marian Manole spune că de vină pentru această situație ar fi cumnatul. Acum 9 ani, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani, artista a fost găsită moartă în vila ei din Otopeni, ancheta stabilind că ea s-a sinucis, notează click.ro.

Bărbatul a declarat pentru Click! că nu și-a văzut nepoțelul de nouă ani, în ciuda eforturilor făcute atât de el, cât și de familia lui. „Ultima dată când am vorbit cu el la telefon, anul trecut, urla și mă amenința. Nu mi-am văzut nepoțelul de când l-a născut mama lui, doar în poze trimise de fani îl văd. «Monstrul» nu m-a lăsat să-mi văd nepoțelul de când a murit Mădălina.”, a declarat Marian Manole pentru Click.ro. De cealaltă parte, Petru Mircea refuză să comenteze subiectul.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/fratele-madalinei-manole-nu-mi-am-vazut-nepotelul-de-cand-murit-sora-mea-ce-spune

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava