Concert pascal
MOPAN Suceava

Fulgy, fiul Clejanilor, a făcut show, luni 30 mai, în emisiunea lui Dan Capatos, “Xtra Night Show”, de la Antena Stars. Fiul Clejanilor s-a dezlănțuit și a aruncat o ploaie de acuzații la adresa poliției. Fiul Clejanilor spune că nu se mai simte în siguranță în propria țară și vrea să plece cât de curând în America, potrivit click.ro.

Fulgy a recunoscut că s-a drogat în trecut, însă acum susține că nu mai este consumator de substanțe interzise, asta după ce a fost la reabilitare în Spania.

După ultimul incident, fiul Clejanilor intenționează să se mute în America, la Las Vegas. Fiul celebrilor lăutari nu se mai simte în siguranță la el în țară, motiv pentru care și-a luat și un bodyguard. “Eu vreau acum să dispar o perioadă din peisaj, plec în America în septembrie, aștept viza. Dacă nu, plec la mătușa mea în Franța. Eu nu mai vreau să stau aici să cânt la nunți, fârca-fârca cu părinții mei”, a mai spus Fulgy, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/fulgy-alex-velea-nu-se-drogheaza-fiul-clejanilor-s-dezlantuit-direct-dupa-scandalul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava