Concert pascal
MOPAN Suceava

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României lansează, prin Departamentul de Copii Supradotați, ediția online a programului ”O minte sclipitoare”. Programul se adresează copiilor și tinerilor cu IQ ridicat, cu vârsta cuprinsă între 8 și 18 ani. Participarea la acest program este gratuită.

Programul ”O minte sclipitoare” oferă copiilor cu abilități specifice supradotaților un spațiu în care ei își pot dezvolta potențialul, dar și abilitățile de care au nevoie să se descurce în viață. Copiii și tinerii înscriși în acest program vor beneficia de un test inițial care va indica coeficientul de inteligență cognitivă, nivelul de dezvoltare emoțională și socială și temperamentul acestora.

În funcție de rezultatul obținut la testul de abilități cognitive, se va stabili un program de educație complementară procesului educațional desfășurat la școală, ținând cont de nivelul cognitiv, emoțional și biologic al fiecărui copil. Acest program va conține metode de consiliere și învățare care să îi ajute să își folosească inteligența la adevăratul potential, să își contureze trăsăturile de personalitate și să aibă performanţe pe măsura capacităţii intelectuale individuale.

Activitățile din program vor fi îndreptate, de asemenea, către autocunoaștere, comunicare, cooperare, pentru a-i ajuta pe participanți să își dezvolte gândirea, dar și abilitățile personale și de relaționare. Din procesul de consiliere vor face parte: copilul, părinții și educatorii, pentru a crea o structură eficientă care să fie aplicabilă în managementul copilului supradotat, pentru o dezvoltare optimă.

Înscrierile vor avea loc în perioada 16-30 noiembrie.

Testările, ședințele de consiliere și activitățile educaționale vor avea loc online, pe platforma educațională ȘcoalaFDVDR.

Înscrierea în acest program se face prin completarea unui formular pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava