MOPAN Suceava

Aproape 70 de invitați din România au participat în perioada 6-8 februarie la Parlamentul European, Bruxelles, la o serie de dezbateri despre viitorul Europei și rolul noilor tehnologii organizate de europarlamentarul PSD, Victor Negrescu.

“Urmează o perioadă de reforme importante la nivelul construcției europene. Social democrații europeni sunt foarte implicați în aceste dezbateri și este foarte important ca vocea României, a Sucevei, să fie auzită la nivel european” a declarat Gabriel Costache, președintele PES activists Suceava.

“Sunt foarte încântat că am fost invitat în Parlamentul European și cred că noi, participanții din țară am făcut o impresie foarte bună și am arătat potențialul real pe care îl are România” susține Stelian Simeria.
Acțiunea a fost posibilă în parteneriat cu organizația PES Activists România și Grupul S&D din Parlamentul European.

“Nu trebuie să fim timizi în raport cu partenerii europeni, trebuie însă să fim foarte coerenți și cu puncte de vedere concrete pentru a influența viitorul Europei și modul în care evoluția tehnologică va fi tratată în politicile europene” a explicat europarlamentarul Victor Negrescu, președintele PES activists România.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava