• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Luna trecută, Garda Forestieră Suceava a achiziționat o dronă și 47 de tablete PC, pentru eficientizarea activității în zonele afectate de tăieri ilegale. Drona va fi utilizată și pentru identificarea arboretelor afectate de doborîturi de vînt sau zăpadă, localizarea incendiilor forestiere, precum și la evoluția focarelor de infestare cu dăunători. Șeful Gărzii Forestiere Suceava, Mihai Gășpărel, a spus că folosirea combinată a imaginilor capturate din aer și a hărților forestiere georeferențiate va permite localizarea și măsurarea suprafețelor de fond forestier afectate de perturbări. El a adăugat că imaginile vor fi corelate și cu datele obținute din aplicația Inspectorul Pădurii.

Garda Forestieră Suceava și-a cumpărat o dronă pentru supravegherea pădurilor, 3.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava