Concert pascal
MOPAN Suceava

Coordonatorul activității medicale a Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, secretarul de stat Paul Ionel Oprea a prezentat în cadrul unei ședințe operative de la Palatul Administrativ conceptul noului ATI de lângă Spitalul Vechi, construit dintr-un ansamblu de containere structurat pe două circuite- COVID-19 și non- COVID, inclusiv două garderobe – filtru de acces, care va permite reluarea activității în ambulatoriu, și care va fi menținut până la sfârșitul anului.

Generalul Oprea a transmis că, după finalizarea acestei investiții, Spitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou Suceava va deveni etalon la nivel de țară și se va șterge imaginea formată acum o lună și ceva, imagine care nu este definitorie pentru această unitate medicală.

De asemenea el a precizat că Spitalul Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava va introduce un nou standard privind circuitele unui spital județean, pentru unitățile medicale județene.

Generalul Oprea: ”După amenajarea noului ATI Spitalul Județean Suceava va deveni etalon la nivel de țară”, 8.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (3 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava