Concert pascal
MOPAN Suceava

Lui George Clooney i s-a acordat un nou ordin de protecție din partea autorităților italiene care interzice străinilor să se apropie de proprietatea sa de lângă Lacul Como, scrie contactmusic.com. Starul din ´Ocean’s Eleven´ are programat să se întoarcă în reședința sa luxoasă cu soția lui, Amal Alamuddin, în următoarele săptămâni, iar Roberto Pozzi, primarul din Laglio, a emis avertismente pentru a opri pe oricine încearcă să se apropie de domiciliul actorului, printr-un ordin de protecție a intimității cuplului.

Anunțurile publice, plasate în jurul zonei exclusiviste, îi atenționează pe rezidenți că vor fi amendați cu 600 de dolari dacă își lasă mașina sau barca la mai puțin de 100 de metri de proprietatea de pe marginea lacului, sau dacă sunt văzuți dând târcoale prin apropiere. Clooney a cumpărat vila în anul 2001 și de obicei își petrece primăvara și vara aici în fiecare an, potrivit sursei citate.

Vedetei i s-a acordat prima dată ordin de protecție anul trecut, în perioada premergătoare nunții sale cu Amal Alamuddin din luna septembrie de la Veneția. Actorul George Clooney a spus în discursul de acceptare a premiului Cecil B. DeMille Award, pentru întreaga carieră, în timpul Galei Globurile de Aur, că se simte mândru că este soțul lui Amal Alamuddin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava