George Clooney crede că va avea parte de o adevărată aventură după ce se vor naşte gemenii lui şi ai soţiei sale, Amal Clooney, potrivit contactmusic.com. Actorul în vârstă de 55 de ani a spus, potrivit sursei citate: „Suntem foarte fericiţi şi foarte, foarte încântaţi. Va fi o adevărată aventură. Ne bucurăm foarte tare de ceea ce ni se întâmplă.”

Matt Damon, care a fost printre primele persoane ce au aflat fericita veste, „aproape a început a plânge” de fericire, toamna trecută, când a aflat că bunul său prieten George Clooney şi soţia lui, Amal, vor deveni părinţi de gemeni, notează contactmusic.com.

Actorul a povestit pentru ‘Entertainment Tonight’ Canada că amicul său i-a dat vestea că Amal este însărcinată, anul trecut, când avea doar opt săptămâni de sarcină. „Lucram împreună cu el toamna trecută şi, la un moment dat, m-a tras deoparte şi mi-a spus. Aproape am început a plânge. Am fost atât de fericit pentru el. L-am întrebat de cât timp, iar el mi-a spus că de opt săptămâni.”, a povestit Matt Damon, potrivit sursei citate.

Matt care are patru fete împreună cu soţia sa, Luciana Barroso, l-a certat puţin pe George că i-a spus de sarcină înainte ca Amal să intre în al doilea trimestru. „’Ţi-ai ieşit din minţi?! Să nu mai spui la nimeni! Nu ştii regula celor 12 săptămâni?’ Bineânţeles că nu o ştia. ‘Ţine-ţi gura, omule.’ Apoi, patru săptămâni nu am mai vorbit, dar în final s-au liniştit lucrurile între noi.”, a mai povestit actorul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava