Trasee Eminesciene

Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a solicitat tuturor primarilor localităţilor din judeţul Suceava care au pieţe agroalimentare să amenajeze de urgenţă piețe volante în spații deschise pentru producătorii autohtoni. Flutur a precizat că a discutat deja cu fiecare dintre primari pentru a lua de urgenţă aceste măsuri şi pentru a se organiza astfel de pieţe și unde să fie luate toate măsurile pentru respectarea regulilor impuse de autorităţi în vederea limitării răspândirii noului coronavirus. „Pe cât posibil aceste spaţii deschise trebuie să fie amenajate în apropierea actualelor pieţe închise, pentru a asigura în continuare vânzarea produselor agricole ale producătorilor autohtoni, dar şi pentru a da posibilitatea cumpărătorilor să achiziţioneze astfel de produse”, a declarat Gheorghe Flutur. El a precizat că din discuţiile avute cu primarii, a văzut că există toată disponibilitatea din partea acestora pentru amenajarea spaţiilor, chiar în acest week-end „pentru că trebuie să reducem la maxim riscul infectării cu noul coronavirus, dar în acelaşi timp dorim şi trebuie să asigurăm desfacerea mărfii producătorilor autohtoni, iar populaţia să poată achiziţiona aceste produse”.

„Dezaprob discursul de campanie electorală a unor politicieni care se opun la orice măsură menită să reducă răspândirea pandemiei și care speculează demagogic şi populist actuala situaţie în speranţa că vor obţine voturi la alegerile din 6 decembrie. Populaţia înţelege cel mai bine aceste lucruri, iar administraţia locală liberală este pregătită să ia toate măsurile pentru asigurarea sănătăţii populație”, a ținut să precizeze președintele Consiliului Județean Suceava.

Gheorghe Flutur a mai declarat că în cursul zilei de astăzi a vorbit cu premierul Ludovic Orban despre soluţiile care trebuie luate pentru a rezolva atât problema siguranţei sanitare, cât şi pentru a da posibilitatea valorificării produselor alimentare ale producătorilor autohtoni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava