Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că în cadrul discuţiilor pe care le-a avut vineri cu secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu, a discutat despre proiectele importante pentru judeţul Suceava din acest domeniu. Gheorghe Flutur şi Andreu Baciu au efectuat o vizită de lucru în municipiul Rădăuţi.

„Am discutat astăzi şi despre noile proiecte pentru judeţ. A fost şi o întâlnire şi cu managerul Alexandru Calancea de la Spitalul Judeţean Suceava, pentru că aşteptăm deschiderea licitaţiilor pentru Spitalul de Copii din Suceava. Este un spital cu 450 de paturi, ceea ce înseamnă o investiţie uriaşă, de 93 de milioane de euro pentru tot judeţul Suceava”, a spus Gheorghe Flutur.

El a adăugat că a discutat cu Andrei Baciu şi despre Spitalul de Boli Infecţioase din Suceava, o investiţie absolut necesară pentru judeţul Suceava.

„Este o investiţie importantă pentru a putea separa, dacă Doamne fereşte mai avem o pandemie, să nu mai amestecăm Covid-ul cu non-Covid. De asemenea, am discutat şi despre alte proiecte importante, cum este secţia de oncologie de la Suceava. Pentru că din păcate avem foarte mulţi diagnosticaţi şi avem nevoie de această secţie extinsă şi avem un proiect foarte curajos în acest sens”, a afirmat Gheorghe Flutur. El a ținut să amintească și despre construcția helioportului de pe Spitalul Județean Suceava, amintind că Ministerul Sănătății a alocat județului Suceava un elicopter SMURD pentru intervenții în situații de urgență.

Gheorghe Flutur: Aşteptăm deschiderea licitaţiei pentru Spitalul de Copii din Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava