Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul democrat liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, care candidează din partea ARD pentru funcţia de senator în colegiul nr. 2 Suceava, a făcut un apel pentru promovarea mai puternică a produselor româneşti şi pentru încurajarea consumatorilor să cumpere cu precădere ce se produce în România. „Trebuie să se facă mai mult pentru promovarea turismului, a peisajelor, a tradiţiilor, a tuturor valorilor şi produselor româneşti. Sper ca anul viitor, 1 Decembrie să ne găsească cu o ţară a regiunilor construite pe provincii istorice, care să se dezvolte echilibrat, ţinându-se cont de specificul fiecărei zone. Suceava şi Bucovina trebuie să aibă un cuvânt mai greu în viaţa politică, socială şi economică a ţării. La mulţi ani România ! La mulţi ani Suceava!”, a fost mesajul lui Gheorghe Flutur de 1 Decembrie.

În mesajul transmis de Ziua Naţională a României, Gheorghe Flutur a mai amintit şi de temele pe care le-a susţinut încă din timpul mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, respectiv promovarea puternică a Bucovinei şi a produselor autohtone. Reamintim că liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur a fost cel care a iniţiat constituirea Asociaţiei „Produs în Bucovina”, iar recent a demarat o campanie de strângere de semnături „Suceava – capitală de Regiune”. Gheorghe Flutur a mai declarat că pentru astfel de proiecte face apel la toţi liderii politici să i se alăture, indiferent de partidul pe care îl reprezintă.

„Aceste zile de evocare a Unirii, îmi oferă prilejul să amintesc faptul că Bucovina a fost a doua provincie care s-a unit cu Ţara, la 28 noiembrie 1918. Iată de ce şi în prisma acestui fapt istoric, consider ca mai marii acestor vremuri trebuie să ţină cont de propunerea noastră, şi de voinţa oamenilor de pe aceste meleaguri, <Suceava – capitală de regiune>”, a mai declarat Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava