Concert pascal
MOPAN Suceava

Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur i-a solicitat guvernatorului din Cernăuți, Ruslan Zaparaniuk, găsirea de soluții pentru scurtarea timpilor de așteptare în vama Siret. Cei doi au fost prezenți, astăzi, la inaugurarea lucrărilor de modernizare a vămii Siret.

Gheorghe Flutur i-a adresat o rugăminte guvernatorului regiunii Cernăuți să discute cu autoritățile ucrainene pentru luarea de măsuri în vederea scurtării timpilor de așteptare. Flutur a spus că tot în acest scop, reprezentanții Vămii și Poliției de Frontieră au avut o ședință de lucru pentru stabilirea unor soluții pentru grăbirea prelucrării TIR-urilor. „Și asta pentru că în momentul de față coada de TIR-uri e prea mare, mai sunt 4 kilometri și ajunge la Suceava. Deci e sufocat traficul. Și insist să găsim formule, inclusiv să mărim schema de personal care să lucreze. Din informațiile mele sunt TIR-uri care trebuiau să meargă prin Polonia și Ungaria, dar fiindcă sunt manifestări la graniță a fermierilor polonezi, ele vin tot pe aici. Partea română mi-a spus de dimineață că pot să facă acest lucru, dar aici se lucrează la paritate. Pot să accelereze procesarea mai multor TIR-uri și dacă facem împreună un angajament vă rog eu în sensul colaborării și prieteniei dintre noi să degajăm în zilele următoare traficul de aici din vamă”, a încheiat Gheorghe Flutur.

La rândul său, guvernatorul regiunii Cernăuți, Ruslan Zaparaniuk, l-a asigurat pe Gheorghe Flutur că va face acste demersuri pentru scurtarea timpilor de procesare a mașinilor de mare tonaj în vamă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava