Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a solicitat o întâlnire de urgență cu autoritățile ucrainene din regiunea Cernăuți pentru a găsi soluții în vederea fluidizării traficului de TIR-uri prin vama Siret. Gheorghe Flutur a discutat miercuri despre această problemă cu guvernatorul regiunii Cernăuți, Ruslan Zaparaniuk, în cadrul unei videoconferințe care a avut loc la conferința finală pentru recepția lucrărilor de modernizare a drumului Izvoarele Sucevei – Șepit.

„Am avut o videoconferință cu omologul meu de la Cernăuți cu domnul Zaparaiuk în cadrul căreia am cerut să avem întâlnire rapidă cu vameșii și Polițiile de Frontieră pentru a găsi soluții de fluidizare a traficului. Coloana de TIR-uri ucrainene din județul Suceava din țară spre Ucraina este foarte mare. Mai sunt cinci kilometri și ajunge la Suceava. Sunt mulți care vin, fac cumpărături pentru sărbătorile de iarnă din România. Așa s-a întâmplat și înainte de Paște și anul trecut înainte de Crăciun. Dar o să rugăm vameșii, în primul rând, să își mărească schimburile de oameni pentru rezolvarea acestei probleme”, a spus Flutur. El a arătat că în cursul zilei de sâmbătă va avea loc recepția finală și se va deschide noua vamă de la Siret, modernizată în totalitate și care dispune de o serie de facilități pentru a scurta timpul de așteptare în vama Siret – Porubne.

Flutur a solicitat o întâlnire de urgență cu autoritățile ucrainene pentru fluidizarea traficului de TIR-uri prin vama Siret, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava