Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul PNL Suceava și președinte al Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, îi transmite președintelui PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, că județul are nevoie în momentul de față, mai mult ca oricând, de proiecte pentru reconstrucție.

 

Gheorghe Flutur a spus că nu îl înțelege pe Ioan Stan, cel care în ultima perioadă funcționează doar „pe comanda copy-paste” a mesajelor PSD-iste de la nivel central. „Nu văd nimic constructiv, ci doar atacuri. Nu o să mă cobor să fac la fel. Eu voi comunica sucevenilor ce fac, așa cum am comunicat până acum ce am făcut. Desigur, domnule Stan, după logica dumneavoastră, tot ce se face bun în acest județ nu are legătură cu Gheorghe Flutur, în schimb, dacă plouă, sau dacă nu plouă, Flutur este  vinovat.

 

Da, domnule Stan, m-am implicat în deblocarea celui mai mare proiect al județului Suceava, „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din Județul Suceava în perioada ‪2014 – 2020”, proiect care a fost ținut în sertarele guvernării PSD-iste ani de zile. Un proiect de peste 243 milioane Euro de care vor beneficia ‪226.000 de suceveni, circa 30% din populația județului, din 14 localități. Și iată că am putut să anunț chiar în aceste zile că s-a încheiat etapa depunerii ofertelor pentru contractul Asistență tehnică pentru supervizarea contractelor de lucrări din cadrul proiectului.

 

Nici proiectul de la Bucșoaia nu vă place? Da, ieri a fost trimisă documentația completă la Guvern pentru ca Ministerul Tineretului și Sportului să inițieze un proiect de HG, ca prim pas în realizarea unui Centru de tineret și tabără școlară. Da, domnule Stan, și aici m-am implicat. Nici asta nu vă convine? Aveți vreun motiv mai special?

Da, în primele luni ale anului au fost date două HG-uri pentru aducerea gazului metan la Vatra Dornei, pentru care eu și colegii mei parlamentari ne-am implicat, domnule Stan. Nici asta nu vă convine?”, l-a întrebat Gheorghe Flutur pe Ioan Stan.

Președintele CJ Suceava i-a amintit liderului PSD Suceava că în ultima perioadă s-au alocat circa cinci milioane de lei pentru Spitalul Municipal din Fălticeni, ”un spital despre care ne întrebăm de ce nu l-ați terminat în lunga guvernare pesedistă, domnule Stan din Fălticeni, dacă tot nu ați făcut vreun spital regional?”

„Prea repede uitați, dar sucevenii nu uită, că doar de câteva luni ați ieșit de la guvernare. O guvernare PSD-istă în care nu ați făcut nimic bun pentru Suceava. Am văzut doar expresia  ,,politicii” de invidie pe suceveni. O vedem foarte clar în ultimele săptămâni.

V-ați amăgit, poate, după discuții departe de ochii lumii, așa cum au fost cele cu Viorica Dănilă, și iată-vă, prea devreme, în campanie electorală. Pare să nu conteze nici că trecem prin pandemie.

Lăsați demolările! Vă invit la construcție. Vă invit la acțiuni și proiecte pentru și nu contra”, a mai spus Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava