MOPAN Suceava

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a declarat că afirmațiile lui Gheorghe Flutur, actualul președinte al administrației județene, cu privire la oamenii de afaceri care vor să investească în județ nu se concretizează niciodată. „

Am văzut că unii au anunțat investitorii pe care-i tot caută de 16 ani.  Au mai apărut ei de-a lungul timpului, dar au rămas doar în arhiva ziarelor și a televiziunilor locale.

În schimb, eu am cunoscut câteva sute de investitori doar astăzi. Reali.

I-am întâlnit încă de dimineață la Marginea, apoi spre după-amiază într-o nouă plimbare prin cartierul Burdujeni, iar apoi la Salcea.

Sunt sute de oameni cu care m-am întâlnit, cu care am stat de vorbă și care au „investit” speranța lor într-o schimbare reală, într-un viitor mai bun pentru județul nostru, pentru fiecare localitate în parte.

Haideți să nu mai lăsăm județul pe mâna unui politician care aduce autocare de investitori doar în comunicate de presă. 9 iunie – Ziua Schimbării!”, a transmis Gheorghe Șoldan.

𝐂𝐌𝐅: 𝟐𝟏𝟐𝟒𝟎𝟎𝟎𝟐

 

Gheorghe Șoldan: Afirmațiile lui Gheorghe Flutur despre venirea investitorilor nu se concretizează niciodată, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava