Concert pascal
MOPAN Suceava

Primele păreri despre ‘Grown Ups 2’ nu sunt nici pe departe mulțumitoare, filmul fiind criticat pentru că este prea copilăresc, neplăcut, destul de simplu și grosolan, potrivit contactmusic.com. Noua peliculă în care joacă Adam Sandler și care va putea fi vizionată în cinematografele din America începând de astăzi a stârnit numai păreri negative din partea criticilor de specialitate, chiar dacă recenzii mai vechi garantau că filmul va fi un succes adevărat printre tinerii din întreaga lume.

Sara Stewart, jurnalistă la NewYork Post, a spus, potrivit sursei citate, că filmul ”trece prea repede de la o scenă grosolană la alta” fără să aibă ”continuitate sau logică”. O părere la fel de rea are și Claudia Puig, jurnalistă la USA Today, care a spus că ‘Grown Ups 2’ este ”fără prea multă activitate și orice-altceva-dar nu-matur”.

Alături de Sandler, în film mai joacă David Spade (Rules Of Engagement), Kevin James (King Of Queens) și Chris Rock (What To Expect When You’re Expecting). Salma Hayek (Frida) joacă și ea în această peliculă.

‘Grown Ups 2’ continuă povestea din 2010 în care un grup de prieteni din copilărie se reunesc ani mai târziu. În centrul acțiunii este tot Lenny (Adam Sandler) care se mută cu familia în orașul unde a crescut; acolo își reîntâlnește toți prietenii din copilărie. De această dată însă, adulții își învață lecția de la copiii lor care se confruntă cu ultima lor zi de școală. ‘Grown Ups 2’ poate fi vizionat în cinematografele din America începând de astăzi, iar în cele din Marea Britanie începând cu 9 august. În România filmul va fi lansat pe 26 iulie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava