Concert pascal
MOPAN Suceava

Grupul de acţiune Locală „Confluenţe Nordice” oferă finanţări de aproape 2,5 milioane de euro. Anunţul a fost făcut de preşedintele acestui GAL, primarul oraşului Gura Humorului Marius Ursaciuc. Marius Ursaciuc a spus că începând de vineri, 22 noiembrie a.c. a fost lansată o nouă sesiune de depunere de proiecte, acestea putând fi depuse de beneficiari din comunele Berchişeşti, Capu Câmpului, Ciprian Porumbescu, Cornu Luncii, Drăgoieşti, Mălini, Ostra, Păltinoasa, Stulpicani, Slatina şi Valea Moldovei.

Ursaciuc a anunţat că pentru măsura „Formare profesională, informare şi difuzare de cunoştinţe” este disponibilă suma de 60.000 de euro, pentru măsura „Modernizarea exploataţiilor agricole” valoarea nerambursabilă alocată este de 180.000 de euro, iar pentru măsura „Creşterea valorii adăugate a produselor agricole sau forestiere” suma disponibilă este de 150.000 de euro. De asemenea, pentru măsura „Sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de micro-întreprinderi” sumele alocate sunt de 400.000 de euro, în timp ce pentru încurajarea activităţilor turistice suma disponibilă este de 440.500 de euro Cea mai mare valoare nerambursabilă, de 1.217.500 de euro, a fost alocată pentru proiectele care vor fi depuse în cadrul măsurii „Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale”. O sumă de 20.000 de euro este disponibilă pentru măsura „Implementarea proiectelor de cooperare”.

Marius Ursaciuc a precizat că data limită de depunere a proiectelor este 23 decembrie 2013. Proiectele pot fi depuse la sediul Asociaţiei GAL „Confluenţe Nordice”, din Gura Humorului, str. Locotenent V. Marceanu, nr. 22, iar informaţii detaliate cu privire la modul în care pot fi accesate aceste fonduri pot fi găsite la adresele de internet www.apdr.ro şi www.gal.confluentenordice.ro.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava