Concert pascal
MOPAN Suceava

Ministerul Afacerilor Interne și Curtea de Conturi vor primi fonduri suplimentare pentru plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătorești având ca obiect acordarea unor drepturi de natură salarială. În acest sens, Guvernul a aprobat două Hotărâri.
Astfel, bugetul MAI va fi suplimentat cu suma de 16,094 milioane de lei, necesară pentru plata primelor două tranșe aferente anului 2016, dar care se plătesc anticipat, în 2015. De asemenea, din această sumă va fi plătită diferența de bani reprezentând titluri devenite executorii până la 31 decembrie 2014, dar care nu au fost încă achitate.
De asemenea, Guvernul a decis suplimentarea bugetului Curții de Conturi pe 2015 cu suma de 11,2 milioane de lei pentru plata primelor două tranșe din titlurile executorii aferente anului 2016, care se plătesc anticipat în acest an. Cuantumul total al obligațiilor de plată ale Curții de Conturi aferente anului 2016 este de 23,4 milioane de lei.
Potrivit Legii bugetului de stat pentru 2015, în bugetul Ministerului Finanțelor Publice – Acțiuni Generale – a fost prevăzută o sumă globală pentru plata titlurilor executorii din care, prin Hotărâri ale Guvernului, se pot aloca instituțiilor fonduri suplimentare pentru plata titlurilor executorii stabilite prin hotărâri judecătorești având ca obiect acordarea unor drepturi de natură salarială personalului din instituțiile și autoritățile publice.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava