Concert pascal
MOPAN Suceava

Gwen Stefani a vorbit într-un interviu recent despre sfârșitul mariajului ei cu rocker-ul din trupa Bush, Gavin Rossdale, artista mărturisind, printre altele, că cel mai greu i-a fost să fie artistă și mamă în același timp.

Cântăreața, care acum formează un cuplu cu Blake Shelton, a dezvăluit faptul că cel de-a treilea copil al ei și al fostului ei soț, Apollo, nu a fost programat și că s-a pierdut printre angajamente de familie în timp ce încerca să înregistreze un album cu trupa sa, No Doubt.

Gwen Stefani a spus reporterilor revistei InStyle, potrivit contactmusic.com: „Când am rămas însărcinată, lucru care nu a fost programat, dar a venit ca o minune, totul s-a schimbat. La acea vreme încercam să fac mai multă muzică cu No Doubt. Când am aflat ca voi deveni din nou mamă, mă gândeam: ‚OK, ei bine, ce voi face acum? Trebuie să fac unele schimbări’.”

În cadrul aceluiași interviu, frumoasa artistă a mărturisit că ultimii ani de căsătorie cu Gavin Rossdale nu au fot printre cei mai fericiți, mai ales că el era mai mult plecat. „Nu am fost deloc în turnee, dar am înregistrat un album No Doubt, a fost foarte greu. În fiecare zi trebuia să duc copiii la școală, să conduc până în Santa Monica, să lucrez la album și apoi mă gândeam: ‚Oh, Doamne, dacă nu plec până în ora 2,30 nu ajung acasă până la ora cinei. Și Gavin care era în turneu…”, a povestit Gwen, potrivit sursei citate.

Gavin și Gwen au anunțat că mariajul lor de 13 ani a ajuns la final în luna august a acestui an.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava