Concert pascal
MOPAN Suceava

Gwyneth Paltrow a vorbit într-un interviu recent, acordat publicației Good Housekepeeing, despre viața ei personală și despre micile ei plăceri vinovate.

Actrița a mărturisit, potrivit showbizspy.com, că cea mai bună decizie pe care a luat-o vreodată a fost cea de a se căsători cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, și că cea mai mare realizare din viața ei sunt copiii săi.

Gwyneth a declarat, potrivit sursei citate: ”Am fost foarte norocoasă să aduc pe lume doi copii sănătoși și să mă pot bucura de ei, să-i cresc și să observ cum aceste minunate ființe se dezvoltă”.

Faimoasa actriță a mai spus că lucrurile pe care adoră să le facă în timpul liber sunt: ”Dormitul până târziu, iar apoi, să lenevesc tot restul zilei împreună cu familia, gătind, râzând și distrându-ne.” Ea a adăugat că îi place să fumeze, doar o dată pe săptămână, o țigară. Paltrow mai iubește cafeaua, susținând că Starbucks este una dintre plăcerile ei vinovate. Printre lucrurile pe care le consumă rar, dar le adoră, se mai numără ”brânza din Marea Britanie și homarii, cartofii prăjiți și burgerii cu brânză din America.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava