Kanye West și Kim Kardashian – care au devenit pentru prima dată părinți, luna trecută – se pare că  s-au logodit, iar Kim a ales deja o locație pentru nuntă: Egipt.

O sursă a declarat pentru revista OK!, potrivit contactmusic.com: ”Kim și Kanye vorbeau cu bebelușul când, din senin, el a cerut-o de soție. Ea a început să plângă și a spus ‘Da’. De data aceasta Kim vrea ceva diferit și exotic. Îi place nunta pe care au făcut-o Katy Perry și Russell Brand în India, cu o temă indiană. Ar vrea așa ceva. Ea crede că seamănă foarte bine cu zeița egipteană Isis, așa că a tot spus că și-ar dori să facă o temă cu tematic egiptean, la piramide. Kim spune că și lui Kanye îi surâde această idee. Va costa milioane să plătească zborul către Egipt tuturor invitaților, dar banii nu sunt o problemă.”

În cazul în care vor face nunta într-un loc exotic, Kim Kardashian şi Kanye West au mărturisit că îşi fac griji pentru sănătatea bebeluşului, existând zvonuri că tatăl vrea să plătească un medic care să verifice starea copilului în fiecare zi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava