Concert pascal
MOPAN Suceava

Hailey Baldwin, în vârstă de 19 ani, are o relație de câteva luni cu cântărețul Justin Bieber, potrivit presei de peste ocean. Zvonurile conform cărora cei doi ar forma un cuplu au apărut după ce Bieber a postat pe Instagram, în ianuarie, o poză cu ei doi sărutându-se.

Deși Hailey a declarat în repetate rânduri că nu e nimic serios între ei, reporterii și paparazzi nu au stat departe. Mai mult, interesul privind relația lor a crescut, ceea ce a făcut lucrurile mai dificile pentru cei doi.

Hailey Baldwin a spus într-un interviu recent pentru revista Marie Claire: „Nu vreau să primesc atenție pe baza faptului că mă întâlnesc cu cineva. Mesajele au început să vină, am tot fost sunată de diferite persoane… Este dificil să ai o relație cu o altă celebritate. Trebuie să fii foarte puternic. Trebuie să te concentrezi doar asupra persoanei de lângă tine și nimic altceva să-ți distragă atenția.”

Până în momentul de față, relația dintre cei doi a rămas una relaxată, iar modelul a spus că păstrează detaliile private. Într-un interviu anterior, Hailey a spus, potrivit contactmusic.com: „Nu suntem oficial într-o relație. El se pregătește să plece în turneu. La această vârstă relațiile sunt oricum complicate, dar nu vreau să vorbesc despre asta, pentru că totul este doar între mine și el.”

Hailey Baldwin: „Este dificil să ai o relație cu o altă celebritate”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava