Concert pascal
MOPAN Suceava

Evenimentele săptămânii în Iulius Mall Suceava

Iulius Mall Suceava a pregătit pentru clienţii săi o săptămână cu evenimente inedite şi atractive. Halloween Party, târg al colecţionarilor, spectacol de hairstyle şi numeroase activităţi pentru copii sunt bifate pe agenda acţiunilor desfăşurate la Iulius Mall.

Prichindeii vor avea parte de surprize nenumărate, în această săptămână, la Iulius Mall. Miercuri, 31 octombrie 2012, cei mici sunt invitaţi pe tărâmuri de poveste. Începând cu ora 17.00, în zona KidsLand, de la parterul centrului comercial, Teatrul de păpuşi „Puppet” va oferi publicului o piesă specială pentru atmosfera de Halloween – Rumpelstiltskin. Momentele surpriză continuă cu un spectacol de dans al membrilor Boomdance, concursuri de costume şi dovlecei sculptaţi şi face-painting. Mascota Roco şi gaşca sa vor întreţine atmosfera cu un program ce va garanta distracţia năzdrăvanilor.

În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, începând cu ora 18.00, în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, copiii vor putea lua lecţii de dans. După-amiezile celor mici, petrecute la Iulius Mall, îi vor purta pe ritmuri de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

Sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 12.00, în zona KidsLand se vor organiza ateliere de creaţie tematice, iar duminică, 4 noiembrie, prichindeii sunt invitaţi la o piesă de teatru, oferită de Teatrul de Păpuşi „Puppet”.

Un eveniment glamour va fi organizat duminică, cu ocazia inaugurării cafenelei Promenade, amplasată la parter, la baza scărilor rulante. La Iulius Mall va fi prezentată colecţia Hair Fantasy Show, ce promovează noile tendinţe în materie de hairstyle, precum şi creativitatea ce ajunge aproape de artă. Spectaculosul va ieşi în evidenţă mai ales în tunsorile scurte, unde formele geometrice bine definite se vor îmbina cu elemente de pictură pe păr şi culori îndrăzneţe. Modelele vor fi inspirate din anii ’30 şi ’60, feminitatea fiind combinată cu stiluri expresive. Prezentarea va avea loc în cadrul select al Promenade, un motiv pentru a savura preparatele din cafea ale unităţii.

Între 2 şi 4 noiembrie, la parterul Iulius Mall se va desfăşura târgul colecţionarilor. Sucevenii ce pun pasiune în îmbogăţirea colecţiilor proprii îşi vor expune marfa şi vor oferi clienţilor mall-ului crâmpeie de istorie. Fiecare obiect expus are o poveste, iar amintirile vor putea fi împărtăşite cu vizitatorii Iulius Mall.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava