Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele acestei săptămâni, la Iaşi se va desfăşura una din grupele turneului semifinal al Campionatului Naţional de handbal feminin pentru junioare IV. În această fază a competiţiei s-a calificat şi echipa CS „Olympic” Suceava.
Formaţia suceveană, pregătită de Dorel Ţugurlan şi Mihai Nicolaievici, va întâlni pe rînd grupările CS „Kids” Medgidia, vineri 17 mai de la ora 10.00, CSŞ Constanţa, tot vineri de la ora 15.00 şi CS „Sport” Oneşti, sâmbătă 18 mai de la ora 12.00.
„Faptul că am ajuns la turneul semifinal este în sine o performanţă dacă ne gândim la faptul că echipa noastră se pregăteşte doar de un an de zile. Deşi avem o grupă dificilă, sper să ne descurcăm şi să ajungem să ne luptăm pentru unul din locurile care duc la turneul final” a declarat antrenorul Dorel Ţugurlan.
Primele două clasate din cele două grupe ale turneului semifinal de la Iaşi vor juca în semifinale, câştigătoarele acestor dispute fiind calificate la turneul final. În ultimul act al competiţiei se va califica şi învingătoarea din finala mică.
Din echipa de handbal feminin a CS „Olympic” Suceava fac parte sportivele: Andreea Pînzaru şi Ana Maria Mihalescu – portari, Anca Cibireac, Roxana Ureniuc, Ilinca Andronic, Andreea Taşcă, Ioana Neamţu, Doina Butnariu, Raluca Cristea, Andreea Ignat, Andreea Chiriac, Maria Hâncu, Corina Polocoşer, Florina Olariu.

Handbal feminin – juniori IV. CS „Olympic” Suceava, luptă pentru calificarea la turneul final, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava