Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa națională de handbal Juniori a României s-a calificat la Campionatul European! Selecționata condusă de suceveanul Vasile Boca a remizat cu Letonia, scor 41-41 (19-16), în al treilea meci din turneul de calificare organizat în Austria. Cu o victorie contra Finlandei, scor 42-27, și o înfrângere la limită în fața Austriei, scor 36-37, România s-a calificat la turneul final din Muntenegru de pe locul secund în Grupa E.

În meciul cu Letonia CSU Suceava a fost reprezentat de interul stânga Codrin Dascălu – 6 goluri, coordonatorul Andrei Rață – 5 goluri, pivotul Emanuel Șerban – 2 goluri, extrema stânga Teodor Ilucă – 1 gol, extrema dreapta Eduard Rusu – 1 gol, portarul Răzvan Rîpă, antrenorul Vasile Boca și kinetoterapeutul Mihai Vornicu.

„Acest turneu a fost extraordinar de intens, având parte de 3 meciuri grele. Am muncit cu toții foarte mult pentru a reuși să obținem această calificare, este un prim pas pe care am reușit să-l facem, suntem fericiți că munca noastră de atât timp a dat roade într-un final. Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor care ne-au susținut de la sală și de acasă. Hai, ROMÂNIA!”, ne-a spus căpitanul naționalei de juniori, a declarat căpitanul naționalei, suceveanul Codrin Dascălu.

”Viața nu se măsoară după numărul de respirații, ci după numărul momentelor care-ți taie respirația. Mulțumim tuturor celor care au crezut și cred în noi. Sunt mândru de cea mai frumoasă echipă din lume” a adăugat și antrenorul selecționatei României, suceveanul Vasile Boca.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava