Concert pascal
MOPAN Suceava

Toate echipele din cadrul Ligii Zimbrilor au avut timp, cam mai mult de două săptămâni, să-și ”lingă rănile” sau să reconsidere parcursul pe care l-au avut în campionat. CSU din Suceava a considerat ca ar fi putut mai mult și s-a focusat pe jocul din etapa a VIII-a, cel cu CSM Focșani.

”Vom avea ca adversară o echipă competitivă, cu mulți jucători străini, dar suntem pregătiți pentru aceste dueluri. Avem ceva probleme de lot, dar cei care vor intra în teren trebuie să demonstreze că sunt luptători.

Pentru noi nu există altă variantă decât cea a victoriei și nu vom ceda. Acum este momentul în care avem nevoie de cele trei puncte puse în joc” a spus antrenorul secund al CSU din Suceava, Bogdan Șoldănescu.

Echipa suceveană nu se va putea baza pe jucători precum Balasz, Dascălu sau Lăzurcă.

”Cei care vor intra pe teren vor suplini absența titularilor. Noi ne vom strădui să aducem bucurie pe fața suporterilor noștri , chiar dacă va fi greu. Este momentul în care trebuie să ne unim eforturile pentru victorie, nu am fost suficient de elocvent, dar brațul meu aparține echipei CSU din Suceava”, a menționat Pavel Loic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava