Concert pascal
MOPAN Suceava

Hayley Williams a anunțat că va lansa, săptămâna aceasta, un nou album solo, ‘Flowers For Vases/Descansos’, informează contactmusic.com.

După ce săptămâna trecută una dintre noile sale piese ‘a scăpat’, ‘My Limb’, oferindu-i CD-ul unui fan, cântăreața în vârstă de 32 de ani a anunțat oficial lansarea noului ei disc, follow-up-ul celui din 2020, ‘Petals For Armor’. „FLOWER for VASES / descansos – 2.5.21”, a scris Hayley Williams pe rețelele de socializare, alături de o fotografie artistică.

În altă ordine de idei, interpreta melodiei ‘Misery Business’ le-a promis fanilor că nu își părăsește colegii din trupa Paramore – care au luat o pauză în 2018 – pentru a căuta „iarbă mai verde”.
„Nu pot nega faptul că au fost soliste în istorie care au ales o carieră solo și nu s-au mai întors în trupe, așa că sper că formația știe că nu sunt caut iarbă mai verde. Observ tipi precum Julian Casablancas și Tom Yorke care scot mai multe albume, apoi se întorc în trupele lor. Își fac treburile lor și nimeni nu crede că fac ceva greșit contra The Strokes ori Radiohead.”, a spus Hayley Williams, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava