• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Compania „Holzindustrie Schweighofer” informează că, în ultimii ani, a contribuit cu peste 35.000 de euro la achiziționarea mai multor echipamente de ultimă generație pentru Laboratorul de Biometrie Forestieră de la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava. Într-un comunicat al companiei se arată că la USV funcţionează unul dintre cele mai performante laboratoare de biometrie forestieră din Europa de Est. Sursa citată precizează că instrumentele moderne achiziționate cu sprijinul „Holzindustrie” sînt folosite atît de studenți, cît și de cadrele didactice în activitatea de învățare, cercetare, inovare și dezvoltare. În același comunicat se menționează că „Holzindustrie Schweighofer apreciază că o bază materială modernă reprezintă un punct de plecare pentru performanțe înalte în domeniul cercetării dar și în proiecte cu aplicabilitate imediată în beneficiul comunității locale”.

Mai multe detalii despre realizările și inițiativele Laboratorului de Biometrie Forestieră: https://www.youtube.com/watch?v=dcoHcuQQWOM

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava