MOPAN Suceava

Poliţiştii au început cercetările în vederea identificării persoanelor care au furat mai multe bunuri din boxele aflate la subsolul unui bloc din Suceava. În cursul zilei de vineri, Poliţia municipiului Suceava, a fost sesizată de Ș. Alexandru, de 44 ani, despre faptul că în noaptea de joi spre vineri persoane necunoscute au pătruns prin efracție în boxa sa și a mai multor vecini, amplasate la subsolul blocului unde locuiește și au sustras diferite bunuri.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că hoţii au pătruns prin forțarea ușii de accesul în subsolul unui bloc de pe Calea Burdujeni și după ce au forțat sistemele de închidere ale ușilor de la boxele a şase proprietari au sustras din interior mai multe bunuri, scule electrice și mecanice etc, prejudiciul total estimat de părțile vătămate fiind de circa 3.590 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal față de autori necunoscuți, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava