• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Poliția orașului Vicovu de Sus a fost sesizată de o femeie de 48 de ani, din municipiul Suceava cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras bunuri din autoturism.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că femeia s-a deplasat cu o autoutilitară la Piața din orașul Vicovu de Sus. Femeia a parcat maşina în faţa pieţei, fără să încuie ușile şi cu bunurile la vedere în interior și a comercializat diverse obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte second-hand. În acest timp hoţii i-au sustras o poșetă cu documente și bani. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava