Concert pascal
MOPAN Suceava

Iggy Azalea și Nick Young s-au logodit în iunie 2015, după o relație de un an și jumătate. Cântăreața a anunțat acum, potrivit contactmusic.com, că relația cu baschetbalistul a ajuns la final. Cuplul a trecut prin momente mai grele în ultimele luni, după ce în martie, în presă a apărut un video din care reieșea că Nick o înșeală pe Iggy.

Într-o postare pe Instagram, rapperiţa a scris: „Din păcate, chiar dacă îl iubesc pe Nick și am încercat să-mi recapăt încrederea ce o aveam cândva în el, am ajuns în ultimele săptămâni la concluzia că nu pot. Din toată inima, îi doresc lui Nick tot ce e mai bun. Nu e niciodată ușor să te desparți de persoana alături de care ți-ai plănuit întreg viitorul, însă viitorul poate fi rescris, iar al meu, începând de azi, constă într-o pagină goală.”

La scurt timp după postarea lui Iggy, Nick a scris simplu pe Twitter: ”Single/ Singur”. În aprilie, Iggy Azalea și-a asigurat fanii că ea și Nick vor rămâne împreună, în ciuda zvonurilor potrivit cărora Young ar fi înșelat-o. „Ca să știe toată lumea, nu m-am despărțit de Nick. Suntem împreună și ne-am dori să ne fie respectată intimitatea. Mereu am răspuns sincer la întrebări. Dar treaba mea este să-mi promovez muzica, nu relația amoroasă. Aș dori să mi se pună întrebări legate doar de acest subiect.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava