Concert pascal
MOPAN Suceava

Gemenii Igor și Grichka Bogdanoff, care au făcut istorie în televiziunea din Franța, au murit la șase zile distanță unul de celălalt. Igor a murit luni, 3 decembrie, după ce Grichka pierduse luta cu Covid-19 la sfârșitul lunii decembrie, potrivit click.ro.

Igor era în comă când fratele său a fost învins de boală, dar a pierdut și el lupta cu noul coronavirus luni. În vârstă de 72 de ani, Igor și Grichka Bogdanoff fuseseră internați în secția de reanimare a spitalului Georges-Pompidou din Paris la mijlocul lunii decembrie.

Gemenii-vedetă au făcut istorie în televiziunea din Franța în anii 1980, când au lansat prima emisiune SF pentru publicul larg.

Povestitor incredibil, star al micul ecran, personalitate științifică controversată, Igor Bogdanoff a lăsat în urmă șase copii și o duzină de cărți de succes despre originea Universului și despre Big Bang, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/igor-bogdanoff-ucis-de-covid-19-la-sase-zile-dupa-407840.html

Igor Bogdanoff, ucis de Covid-19 la șase zile după fratele său. Gemenii au făcut istorie în televiziune, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava