Concert pascal
MOPAN Suceava

Jennifer Aniston a arătat fanilor săi un video realizat în casa sa chiar înainte de a pleca la premiera filmului „Murder Mystery 2”. Filmarea începe cu rochia sa fabuloasă pe care a purtat-o la eveniment. Rochia este filmată pe tersasa casei, iar fanii au putut observa panorama pe care o oferă aceasta, notează click.ro.

Videoclipul postat pe pagina sa oficială de Instagram unde are nu mai puțin de 41,7 de milioane de  urmăritori continuă în interiorul casei. În imagini apare Jennifer Aniston îmbrăcată în rochia care îi scoate în evidența picioarele tonifiate.

În câteva secunde de început Jennifer Aniston apare în filmare pe terasă cu cei doi câini ai săi. Fanii au putut observa că de pe tersa cu balustradă din sticlă se poate vedea întreg carierul Bel Air.

Casa sa are 8.500 de metri pătrați. Construcția este finalizată în 1965, iar Aniston a achiziționat-o în 2011. Vila are patru dormitoare, șase băi, o cramă și o piscină, având vedere atât la oraș, cât și la ocean.

Citește mai multe și vezi VIDEO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/imagini-inedite-cu-jennifer-aniston-a-aratat-2254671.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava