Concert pascal
MOPAN Suceava

Reacția fabuloasă a unei femei care își vede idolul a adunat pe rețelele sociale zeci de mii de vizualizări. Drew Barrymore care colaborează cu brandul unor produse cosmetice realizează o emisiune în care participantele beneficiază de un tratament în direct. În cadrul emisiunii, actrița, în vârstă de 47 de ani pune la cale și surprize pentru participante, potrivit click.ro.

Una dintre ele a avut șocul vieții, iar reacția ei a fost extrem de puternică în momentul în care a văzut că cel care îi făcea masaj facial era vedeta ei preferată John Legend.

Drew Berrymore a făcut schimb de locuri cu John Legend în timp ce femeia, o fană înfocată a cântărețului, era așezată pe canapea pe spare, iar pe ochi avea două rondele de castraveți. Legend a continuat mișcările de masaj facial, în timă ce femeia vorbea cu Drew Berrymore.

La un moment dat John Legend începe să cânte, iar reacția fanei a fost fabuloasă. A sărit de pe masa de cosmetică și a începu să țipe necontrolat, notează sursa citată.

Citește articolul complet și vezi VIDEO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cat-de-tare-poate-tipa-o-fana-luata-prin-2254679.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava