Concert pascal
MOPAN Suceava

În comunele Cornu Luncii, Dornești, Fântânele, Grănicești, Ilișești, Păltinoasa, Pătrăuți, Satu Mare, Stroiești, Udești și Verești încep lucrări de înregistrare sistematică a imobilelor în sistemul integrat de cadastru și carte funciară la nivelul întregii unități administrativ – teritoriale.

Finanțarea lucrărilor este asigurată din fonduri europene prin Programul Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare (PCIDIF) 2021 – 2027.

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Suceava va organiza, în data de 29.02.2024, o primă întâlnire de lucru cu reprezentanții Prestatorului și primarii celor 11 comune.

În prezent, în județul Suceava  sunt în derulare lucrări de înregistrare sistematică, în diferite etape, la nivelul întregii unități administrativ – teritoriale, în 10 comune: Drăgoiești, Frătăuții Noi, Iacobeni, Poiana Stampei, Pojorâta, Sadova, Șcheia, Stulpicani, Sucevița și Vama. În alte 76 de unități administrativ – teritoriale sunt în derulare lucrări la nivel de sectoare cadastrale.

În 11 comune sucevene încep lucrările de înregistrare sistematică a imobilelor, cu finanțare din fonduri europene, 2.8 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.8/10 (4 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava