Concert pascal
MOPAN Suceava

De ani buni a fost abandonat de celebrul tată! Christopher Brosnan, fiul adoptiv al lui Pierce Brosnan, a ajuns în ultimul hal din cauza dependenţei de droguri. De aceea, starul s-a îndepărtat de el.

Actorul Pierce Brosnan (66 de ani) nu mai vrea să ştie nimic de Christopher Brosnan (46 de ani), din 2008. Asta fiindcă fiul înfiat a luat-o rău pe droguri. Christopher a fost văzut recent hoinărind prin Londra, ca un boschetar. În iunie, a fost dat afară din casă pentru că nu a mai putut plăti chiria. Trăieşte de azi pe mâine pe străzi. Paparazzi l-au surprins în cartierul Notting Hill, complet dezorientat şi purtând 3 perechi de ochelari. Pe mâini era plin de înţepături de la heroină. Dependenţa de droguri i-a distrus viaţa. Înainte de a deveni dependent de stupefiante, celebrul lui tată a avut mare grijă să-l vadă fericit.

Datorită lui Pierce Brosnan, Christopher a fost angajat ca asistent de regie la filmele acestuia, “007 şi Imperiul Zilei de Mâine”, din 1997, şi “Lumea nu e de ajuns”, din 1999. Însă, după ce a devenit dependent de heroină şi cocaină, a făcut puşcărie timp de trei luni pentru conducere în stare de ebrietate şi a fost arestat pentru furt, starul nu a mai vrut să-l ajute cu nimic. Chiar dacă are o avere de 100 de milioane de dolari, Pierce nu a rămas impresionat că fiul rătăcit a ajuns pe drumuri. Christopher Brosnan este fiul Cassandrei Harris, prima soţie a lui Pierce Brosnan, care a fost răpusă de un cancer ovarian, în 1991, la vârsta de numai 43 de ani. El e rezultat din căsnicia Cassandrei Harris cu Dermot Harris, care a durat între 1970-1978, ca şi sora lui, Charlotte, şi fratele său, Sean, astăzi un actor de 36 de ani.

Pierce s-a însurat cu Cassandra în 1980 şi i-a adoptat pe Chris, Sean şi pe Charlotte, când tatăl lor, Dermot Harris, a murit, în 1986. Charlotte a fost foarte apropiată de tatăl adoptiv, care a susţinut-o mereu financiar. Ea a murit în 2013, la numai 41 de ani, răpusă de cancer ovarian, ca şi mama ei. Pierce a fost distrus de această nenorocire. El şi-a refăcut viaţa în 2001, când s-a căsătorit cu jurnalista Keely Shaye Smith, de 55 de ani. Pierce şi Keely au împreună doi copii, Dylan, de 22 de ani, şi Paris, de 18 ani.

Citește articolul complet pe:  https://www.click.ro/news/extern/ce-hal-ajuns-fiul-lui-pierce-brosnan

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava