Concert pascal
MOPAN Suceava

ISU Suceava a transmis că pompierii militari sunt pregătiți să intervină pentru limitarea eventualelor efecte produse de situațiile de urgență. Anunțul a fost făcut în contextul în care județul Suceava se va afla în perioada 10 iunie, ora 10:00 – 12 iunie, ora 22:00, sub o avertizare de cod galben de ploi torențial. În intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va concretiza prin averse torențiale, însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină.

Recomandările ISU Suceava sunt următoarele:

  • Recomandăm populaţiei să ia măsuri pentru curățarea șanțurilor și rigolelor de scurgere pentru facilitarea evacuării normale a apelor pluviale.
  • În cazul creșterii debitelor pe anumite cursuri de apă, facem apel la cetățeni să nu traverseze râurile prin apă și să nu se apropie de malurile acestora.
  • În situația manifestării vântului puternic, recomandăm cetățenilor să rămână în spații închise care le asigură protecția și să evite deplasarea în zone cu copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți.
  • În cazul unei situații de urgență reale, solicităm cetățenilor să anunțe de îndată evenimentul pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112!

„Pentru optimizarea misiunilor de răspuns la potențialele efecte generate de fenomenele meteorologice preconizate , pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava sunt pregătiți să asigure în cel mai scurt timp intervențiile pentru limitarea efectelor produse de situațiile de urgență”, se arată într-un comunicat al ISU Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava