Concert pascal
MOPAN Suceava

În jur de 150 de actori si figurație specială dau viață personajelor care iarna aceasta aduc pe marile ecrane filmul de comedie „5GANG: Un altfel de Crăciun”, o poveste de sărbători pentru toată familia și debutul regizoral al lui Matei Dima (Bromania), notează click.ro.

De la ideea scenariului și până la marea premieră în cinematografe de pe 27 decembrie, filmul de comedie „5GANG: Un altfel de Crăciun” a luat formă în șase luni. Povestea filmului a plecat de la visul lui Matei Dima, cunoscut publicului ca BRomania, de a aduce ceva fresh pe piața românească de divertisment, mai scrie sursa citată.

Castul filmului însumează 150 de actori si figurație specială, iar din distribuție fac parte unii dintre cei mai urmăriți creatori de conținut din țară și actori cunoscuți, precum Cosmin Nedelcu (Micutzu), Laura Giurcanu, Julia Marcan, Dorian Popa, Vali Dobrogeanu, Cristina Almășan, Irina Deaconescu și Skivo.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/filmul-5gang-joaca-cei-mai-cunoscuti-vloggeri-romani-imagini-amuzante-de-pe

În filmul 5GANG joacă cei mai cunoscuți vloggeri români! Imagini amuzante de pe platourile de filmare, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava