În județul Suceava sunt raportate zilnic zeci de cazuri de vindecări în rândul pacienților infectați cu noul coronavirus. Dacă vineri au fost externați 57 de pacienți care au scăpat de această boală, în cursul zilei de sâmbătă au fost declarați vindecați alți 60 de suceveni. Conform situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2.504 de persoane declarate vindecate. De asemenea, persoanele din județ care sunt izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19. În ultimele 24 de ore au fost internate in spital 46 de persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 60 de persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical. Prefectura Suceava a transmis că în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 410 pacienți, dintre care 197 de pacienți Covid-19, un număr de 21 pacienți fiind internați la Secția ATI. La Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 50 de pacienți Covid-19 și 12 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

În ceea ce privește situația celor două centre de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică de la nivelul județului Suceava, evidențele arată că mai sunt sunt 4 beneficiari, respectiv 3 beneficiari, care sunt infectați Covid-19.

În momentul de față în județ sunt 4793 de persoane în izolare la domiciliu și șase persoane în carantină. De la începutul pandemiei, 15.710 de persoane au ieșit din autoizolare și 3.101 au ieșit din carantină.

Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 20334 de teste pentru noul coronavirus.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava