• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Luna viitoare vor demara lucrările de reabilitare și exdindere a rețelor de apă și canalizare în municipiul Suceava, investiţie finanţată din fonduri europene prin Programul Operaţional Sectorial- Mediu. Anunţul a fost făcut de primarul Ion Lungu care a declarat că în acest an vor intra în lucru un număr de 18 străzi, majoritatea din cartierul Iţcani. Este vorba de străzi precum Mitocelului, Câmpului, Aleea Dumbrăvii, Aviatorului, Anton Holban sau Eugen Lovinescu, străzi care ulterior vor fi asfaltate tot cu fonduri europene atrase prin Programul Operaţional Regional. Lucrările vor fi executate de firma germană Pfeiffer care s-a ocupat şi de modernizare a canalizării prin programul ISPA. Lucrările vor costa 44,9 milioane de lei fără TVA şi vor afecta un număr de 80 de străzi. Pe componenta de apă investiția prevede realizarea de noi rețele pe o lungime de 31,3 kilometri și reabilitarea a 25,3 kilometri din rețelele existente. Pe componenta de canalizare vor fi extinse rețelele pe 32,7 kilometri și reabilitate pe 6,4 kilometri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava