Concert pascal
MOPAN Suceava

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Vatra Dornei, în cadrul planului de acțiune pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-COV2 au procedat la verificarea unui restaurant din municipiul Vatra Dornei, ocazie cu au constatat faptul că în interiorul localului se aflau mai multe persoane care consumau produse alimentare și băuturi alcoolice/nealcoolice, nerespectând astfel art. 3, lit. b din Hotărârea nr. 89/23.03.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava.

Începând cu 23 martie, ora 00:00, prin Hotărârea nr. 89/23.03.2021 s-a dispus pentru municipiul Vatra Dornei, pentru o perioadă de 14 zile, interzicerea activității cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor.

În cauză administratorul societății comerciale, respectiv un bărbat de 53 ani a fost sancţionat contravenţional conform art. 66, alin. 1, lit. c din Legea nr. 55/2020, cu suma de 2000 lei, pentru nerespectarea măsurilor referitoare la suspendarea temporară a activității economice în interiorul localului, urmând a fi informat D.S.P. Suceava.

Totodată, a fost aplicat și un număr de 4 sancțiuni contravenționale persoanelor identificate în local pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava